MALZEMELER
125 GR TEREYAĞI
YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
YARIM SU BARDAĞI İNCE ÇEKİLMİŞ FINDIK
YARIM SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
2 YEMEK KAŞIĞI HAŞHAŞ
2 3 SU BARDAĞI UN
ÜZERİ İÇİN
VANİLYA
DAMLA ÇİKOLATA
PUDRA ŞEKERİ
HAZIRLANIŞI
TEREYAĞ SIVI YAĞ PUDRA ŞEKERİ FINDIK BİRBİRİNE KARIŞTIRILIR.
UN AZAR AZAR İLAVE EDİLİP YOĞRULUR.EN SON AŞAMADA HAŞHAŞ EKLENİR YOĞRULUR.
CEVİZ KADAR PARÇALAR ALINIP YUVARLAK ŞEKİL VERİLİR.170 DERECEDE 15 DK PİŞİRİLİR.
FIRINDAN ALIP ORTALARINA DAMLA ÇİKOLATA BATIRILIR.
ILIDIKTAN SONRA ÜZERİNE VANİLYA VE PUDRA ŞEKERİ SERPİLİR AFİYETLE YENİR:)
filizhane.blogspot.com DAN ALINTIDIR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder