HOŞGELDİNİZ

Yemek Tariflerimizle damak zevkini yaşamak isterseniz en güzel yerdesiniz...AFİYETLER OLSUN...


29 Nisan 2010 Perşembe

TAZE BÖRÜLCE SALATASI


Malzemeler :
Yarim kg börülce
4 dis sarmisak
3 adet domates
1 dilim beyaz peynir
3 çorba kasigi zeytinyagi
Tuz


HAZIRLANIŞI

Börülceyi az suda yarim saat haslayip, sonrasinda suyunu süzdürün. Bir tarafta sogumaya birakin. Bu arada sarimsagi biraz tuz ile iyice dövün. Domatesleri irice dograyin. Beyaz peyniri, tavla zarindan büyükçe karelere bölün. Dövülmüs sarmisak ve zeytinyagini küçük bir kapta iyice karistirin. Börülceyi bütün malzemeyle karistirip servis tabagina alin. Üzerine sarmisakli zeytinyagini gezdirip servis yapin.

Hiç yorum yok: